Jelentkezés a jubileumi MOST FESZT-re

 

2024 tavaszán jubileumi kiadása lesz a MOST FESZT-nek, tizedik alkalommal kerül megrendezésre a tatabányai Jászai Mari Színházban a MOnodráma és STúdiószínházi FESZTivál. A fesztivál elsődleges célja az, hogy lehetőséget biztosítson a progresszív, új formanyelvekkel kísérletező monodrámák és stúdiószínházi előadások vidéki, határon túli és független képviselőinek egy speciális seregszemlén történő bemutatkozásra, megmérettetésre.

Az eddigi fesztiválokról a www.mostfeszt.hu oldalon tájékozódhatnak.

A MOST FESZT 2024 programjába (tervezett időpont: 2024. március 20-24.) szívesen várjuk az Önök jelentkezést is.

A fesztivál programjába olyan monodráma és/vagy stúdiószínházi előadásokkal lehet pályázni, melyek bemutatójára 2022. augusztus 1. és 2023. október 30. között került sor. Minden színház/társulat kategóriánként 1-1 produkciót jelölhet.

Jelentkezési határidő: 2023. november 2.

A fesztivál programjáról december közepén várható döntés.

A jelentkezéshez mellékelni kell az előadásról készült videofelvétel linkjét, fotókat, szereposztást és szinopszist. Kérjük, hogy a felvétel a rákattintás után azonnal indítható legyen (pl. zárt youtube, drive,a megfelelő megosztással).


Jelentkezésüket a mostfeszt@jaszaiszinhaz.hu címre várjuk!

 

 

MOST FESZT kilencedszer!

Kedves MOST FESZT Nézőink!
Kedves Barátaink!

Nagy öröm és komoly büszkeség számomra, hogy 9. alkalommal rendezhetjük meg a Jászai Mari Színház MOnodráma és STúdiószínházi FESZTiválját. Az elmúlt évek válságos körülményei, a járvány okozta nehézségek után a jelenlegi gazdasági helyzet kedvezőtlen feltételei között sem vezetett bennünket más cél, mint hogy a MOST FESZT-et életben tartsuk. Hiszek abban, hogy a monodráma és a stúdiószínház két olyan forma, mely értékeivel rengeteg örömöt jelent játszónak és nézőnek egyaránt, ráadásul ez a fesztivál olyan színt képvisel a Jászai művészi palettáján, melyet legnagyobb sikereink között tartok számon. Reményeim szerint ebben az évben is sikerült olyan programot összeállítani, mely függetlenül attól, hogy elgondolkodtat, mélyen megérint vagy szórakoztat, mindenképpen magában rejti a katarzis lehetőségét. És amennyiben előadásaink mellett nézőink kiegészítő programjainkon is részt vennének, hagyományainknak megfelelően az ITT ÉS MOST KONCERT, ITT ÉS MOST KÓSTOLÓ, ITT ÉS MOST KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ elnevezésű sorozatból választhatnak.

Az idei fesztivál speciális adottsága, hogy párhuzamosan zajlik a tavasszal megrendezésre kerülő 10. Színházi Olimpiával, melynek két tatabányai előadását, a Kassai Állami Színház Liliom és a Szlovén Nemzeti Színház, Maribor Immaculata című produkcióját a MOST FESZT 2023-hoz kapcsolódva mutatjuk be április 3-án és 6-án.

Úgy gondolom, az idei MOST FESZT program igazán színes, így hát jómagam, kollégáim és a játszók nevében nem kívánok mást nézőinknek, mint a színház csodájának megélését és talán még egyet, hogy jövőre, a jubileumi 10. MOST FESZT-en találkozhassunk!

Szeretettel várjuk Önöket!
Tisztelettel!

Crespo Rodrigo
igazgató

Jegypénztár: 06 20 400 4646 · jegypenztar@jaszaiszinhaz.hu
Szervezés: 06 34 323 064 · szervezes@jaszaiszinhaz.hu
Helyszín: Tatabánya, Népház utca 5.

Jegypénztár: 06 20 400 4646 · jegypenztar@jaszaiszinhaz.hu
Szervezés: 06 34 323 064 · szervezes@jaszaiszinhaz.hu
Helyszín: Tatabánya, Népház utca 5.

Jegypénztár: 06 20 400 4646
jegypenztar@jaszaiszinhaz.hu
Szervezés: 06 34 323 064
szervezes@jaszaiszinhaz.hu
Helyszín: Tatabánya, Népház utca 5.

2022 © MostFeszt  |  Jászai Mari Színház  |  Powered by Online Üzletépítés