Illés Eszter (fuvola) és Bábel Klára (hárfa) koncertje
A tavasz fuvallata
március 27. 17.00 - Tatabányai Óvárosi Szent István-templom (MOST PLUSZ)
Previous slide
Next slide
MOST FESZT nyolcadszor!

Kedves MOST FESZT Nézőink!
Kedves Barátaink!

Nyolcadik alkalommal érezhetjük azt az izgalmat, ami a MOST FESZT alkalmával jellemez bennünket.
Speciális helyzet a mostani. Két év után először idén, reményeink szerint sikerül eredeti időpontjában, azaz márciusban megrendezni a fesztivált. Különleges ugyanakkor atekintetben is, hogy az évadban, szeptemberben találkozhattunk már egy „elhalasztott” MOST FESZT-en. A járvány által okozott rengeteg nehézség ellenére, mi itt a Jászaiban annak örülünk, hogy a 2021/2022-es lesz az a szezon, amikor két MOST FESZT-en is vendégül láthatjuk Önöket.

És hogy a különleges élmények sorát tovább gazdagítsuk, ebben az évben az izgalmasabbnál izgalmasabb MOST FESZT előadások mellett, A Vértes Agorájával és a Tulipános Házzal együttműködésben megszervezzük a MOST PLUSZ Tatabányai Összművészeti Napokat. Azt a program sorozatot, mely gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt kitűnő élményeket nyújt majd a gyerekkoncert, az utcazene, a babaszínház, a gyerekelőadás, a jazzkoncert, a klasszikus zene vagy éppen az utcaszínház műfajában. És hogy a színház társművészeti ágai is szerephez juthassanak ezekben a napokban, az opera, az irodalom, a cirkusz és a képzőművészet jeles képviselőt is vendégül látjuk március 20. és 27. között Tatabányán.

Találkozzunk 2022-ben a MOST FESZT mellett a MOST PLUSZ programokon is!


Szeretettel várjuk Önöket!
Tisztelettel!

Crespo Rodrigo
igazgató

A MOST FESZT 2022 és a MOST PLUSZ 2022 támogatója a DAL-TIM TRANSPORT KFT.

Partnereink

A MOST PLUSZ 2022 Tatabányai Összművészeti Napok programja a Jászai Mari Színház, Népház, A Vértes Agorája és a Tulipános Ház együttműködésében valósul meg.

 

A MOST FESZT 2022 és a MOST PLUSZ 2022 Tatabányai Összművészeti Napok programjainak látogatása kapcsán kérjük, tájékozódjon a szervező aktuális járványügyi szabályairól!

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a MOST PLUSZ 2022 és a MOST FESZT 2022 programsorozatok szervezője, a Tatabánya Megyei Jogú Város Jászai Mari Színház, Népház a helyszínen megtartott rendezvényeken fotókat készít mind az előadásokról, mind a helyszínen megjelenőkről. Ezen fotókat pályázati elszámolásokhoz, nyilvános sajtó,- és honlap megjelenésekhez használja fel.

Amennyiben Ön belép a rendezvény helyszínére, úgy magatartásával hozzájárul a fotózáshoz, a fotókon való megjelenéséhez.

Az adatkezeléssel kapcsolatos további információ Váradi Ágota adatvédelmi tisztviselőtől kérhető munkaidőben telefonon (+36/20/400-4637) vagy e-mailben (adatvedelmitisztviselo@jaszaiszinhaz.hu).
Adatkezelési és egyéb dokumentumaink

Jegypénztár: 06 20 400 4646 · jegypenztar@jaszaiszinhaz.hu
Szervezés: 06 34 323 064 · szervezes@jaszaiszinhaz.hu
Helyszín: Tatabánya, Népház utca 5.

Jegypénztár: 06 20 400 4646 · jegypenztar@jaszaiszinhaz.hu
Szervezés: 06 34 323 064 · szervezes@jaszaiszinhaz.hu
Helyszín: Tatabánya, Népház utca 5.

Jegypénztár: 06 20 400 4646
jegypenztar@jaszaiszinhaz.hu
Szervezés: 06 34 323 064
szervezes@jaszaiszinhaz.hu
Helyszín: Tatabánya, Népház utca 5.

2022 © MostFeszt  |  Jászai Mari Színház  |  Powered by Online Üzletépítés