ITT ÉS MOST KIÁLLÍTÁS

Országomat egy ló(erő)ért Színészek és járműveik

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet kiállítása

Színészek és színésznők ezúttal nem színpadon pózolnak. Szekéren döcögnek, biciklivel karikáznak, sítalpon siklanak, hajón úsznak, légballonnal emelkednek, repülőn szárnyalnak – de mégis egy szép autóval a legelragadóbbak! Kis szerep, de kibontható. Hírnevük fényesíti a márkát? A márka ragyogtatja tehetségüket? Lehengerlő marketing. Féktelen exhibicionizmus.

ITT ÉS MOST

Borgesson-Long-Singer-Shakespeare S.Ö.R. Shakespeare Összes Rövidítve

A Nem Komplett Shakespeare Művek előadása Fordította: Kálloy Molnár Péter Csak főbb szerepekben: Gáspár András Kálid Artúr Kálloy Molnár Péter Szinopszis: Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) – 17 jegyszedő nyugdíjazás – 2 színház bezárás Shakespeare összes művei 2 óra alatt! Rekordkísérlet több, mint 2 évtizede töretlen sikertelenséggel! Az előadás nem csak nyomokban tartalmaz kötelező tananyagot. Színház az egész, és színész benne minden. Aki szereti Shakespeare műveit, s ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy valamennyit megismerje, ám úgy ítéli meg, hogy élete hátralévő része valószínűleg nem lesz elegendő ehhez, cseppet se búslakodjon. Bízza rekeszizmai működtetését a „NEM KOMPLETT SHAKESPEARE MŰVEK”-re, akik a nehéz körülmények ellenére (a nézők állandóan közbenevetnek) derekasan végrehajtják a már-már reménytelennek tűnő feladatot: bemutatják a „Komplett Shakespeare”-t. Ingyenes program Az ingyenes programokon a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, regisztrálni közönségszervezőinknél, az elérhetőségek között található e-mail címeken lehet. Az ingyenes programokhoz kapcsolódó előregisztráció a már jeggyel és bérlettel rendelkező MOST FESZT nézőink számára augusztus 17. és augusztus 28. között lehetséges, regisztráció új MOST FESZT bérletes és jegyes nézőink számára augusztus 28-tól áll rendelkezésre.

ITT ÉS MOST KÓSTOLÓ 2020. szeptember 26. 16.30

Sajtkóstoló Válogatás a bakonyszombathelyi Hugisajt kézműves termékeiből Borkóstoló a neszmélyi Szöllősi Pincészet boraiból

ITT ÉS MOST KONCERT

TOMPOS KÁTYA TRIÓ: Holdjárat szeptember 26. 20 óra

Ingyenes program Az ingyenes programokon a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, regisztrálni közönségszervezőinknél, az elérhetőségek között található e-mail címeken lehet. Az ingyenes programokhoz kapcsolódó előregisztráció a már jeggyel és bérlettel rendelkező MOST FESZT nézőink számára augusztus 17. és augusztus 28. között lehetséges, regisztráció új MOST FESZT bérletes és jegyes nézőink számára augusztus 28-tól áll rendelkezésre. A programról: Holdjárat címmel jelent meg Tompos Kátya második szóló albuma 2017. szeptemberében. A Holdjárat, az a titokzatos erő, mely lelket lélekkel összekapcsol, láthatatlan segítség, misztikus utazás, egy olyan kaland, melyre mindenki vágyik, melynek a végén felkavaró, vagy épp megnyugtató, összeolvasztó vagy szétválasztó múlhatatlan vagy illékony szerelmek várnak ránk. Ehhez az újabb utazáshoz Kátya ezúttal is Hrutka Róbertet kérte fel útitársnak. Azonban ezúttal már nem átdolgoztak közösen Kátya számára kedves dalokat, ahogyan tették a Keresztül Európán album esetében. Az új lemezre 10 vadonatúj dal született. A dalok szövegét szinte minden esetben Tompos Kátya írta, de Grecsó Krisztián is készített szöveget az énekesnő számára. A bensőséges, helyenként elgondolkoztató, helyenként vicces, de mélyen a lelkéből fakadó történeteket mind mind az élet ihlette. Egy darab valamennyi vers a színésznő lelkéből, ablak a világára. Az új koncert műsorban a Holdjárat album dalain túl természetesen a régi kedvencek is helyet kaptak.

ITT ÉS MOST KONCERT

SZALÓKI ÁGI Körforgás gyerekkoncert szeptember 27. 10 óra

Ingyenes program Az ingyenes programokon a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, regisztrálni közönségszervezőinknél, az elérhetőségek között található e-mail címeken lehet. Az ingyenes programokhoz kapcsolódó előregisztráció a már jeggyel és bérlettel rendelkező MOST FESZT nézőink számára augusztus 17. és augusztus 28. között lehetséges, regisztráció új MOST FESZT bérletes és jegyes nézőink számára augusztus 28-tól áll rendelkezésre. A programról: A Körforgás zenei anyagát énekelt versek alkotják, többek között József Attila, Tamkó Sirató Károly, Szabó T. Anna, Erdős Virág, Jónás Tamás és Garaczi László költeményei. A zeneszerzők, Szalóki Ági és Fenyvesi Márton, aki első ízben dolgozott együtt Ági összeszokott csapatával, színes, izgalmas zenei világot hoztak létre. A dalok a magyar, cigány, az afrikai mali és pigmeus, az indiai zenei hagyományok mellett a jazz és a könnyűzene világából is merítenek.

ITT ÉS MOST KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ

Minden előadás után

Jegypénztár: 06 20 400 4646 · jegypenztar@jaszaiszinhaz.hu
Szervezés: 06 34 323 064 · szervezes@jaszaiszinhaz.hu
Helyszín: Tatabánya, Népház utca 5.

Jegypénztár: 06 20 400 4646 · jegypenztar@jaszaiszinhaz.hu
Szervezés: 06 34 323 064 · szervezes@jaszaiszinhaz.hu
Helyszín: Tatabánya, Népház utca 5.

Jegypénztár: 06 20 400 4646
jegypenztar@jaszaiszinhaz.hu
Szervezés: 06 34 323 064
szervezes@jaszaiszinhaz.hu
Helyszín: Tatabánya, Népház utca 5.

2020 © MostFeszt  |  Jászai Mari Színház  |  Powered by Online Üzletépítés